ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΙΚΤΥΟ ΔΑΦΝΗ – ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΕΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

Επιμορφωτικό σεμινάριο με αντικείμενο τα πράσινα επαγγέλματα στον νησιωτικό χώρο διοργανώνεται από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ) το διάστημα 24-28 Απριλίου στην Αθήνα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου YENESIS. Το έργο στοχεύει στην ενίσχυση της εργασίας των νέων νησιωτών σε τομείς όπως η προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, η κυκλική οικονομία, η βιώσιμη διαχείριση υδατικών πόρων και τα βιώσιμα συστήματα τροφίμων.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 24-30 ετών, που κατοικούν μόνιμα σε νησί, έχουν εκπαιδευτικό υπόβαθρο σχετικό με τις θετικές επιστήμες και είτε βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας είτε απασχολούνται σε επαγγέλματα άσχετα με τις σπουδές τους. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ καλύπτονται τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και ημιδιατροφής.

Διορία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο σεμινάριο είναι η Δευτέρα 10 Απριλίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο email info@dafninetwork.gr με την υπόδειξη: Επιμορφωτικό σεμινάριο YENESIS.

—-

Με εκτίμηση

Κων/νος Κομνηνός

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δίκτυο Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ)

ΑΣΤΥΔΑΜΑΝΤΟΣ 49, 11634 Αθήνα

+30 2107220837, 698 9996515

www.dafninetwork.gr