ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΟΜΒΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αγαπητοί,

Για τέταρτη χρονιά και εφέτος, ο Κόμβος Κλιματικής Αλλαγής πραγματοποίησε με επιτυχία κλειστή συνάντηση/πρόγευμα εργασίας, στο πλαίσιο του Athens Democracy Forum 2024, αφιερωμένη στον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής.

Το θέμα της συνάντησης ήταν «Ο κεντρικός ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στη διαδικασία πράσινης μετάβασης. Μπορούν οι ελληνικοί οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης να ανταποκριθούν στην πρόκληση αυτήν; “(Local Authorities are in the center of climate action. Can Greek Municipalities cope with this challenge?”) και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Θα ήθελα, εκ μέρους του Κόμβου, να ευχαριστήσω θερμά τους συμμετέχοντες ομιλητές και παρεμβαίνοντες και όλους εσάς που επιλέξατε να παρακολουθήσετε από κοντά τις εργασίες του προγεύματος καθώς και εν γένει τις δραστηριότητες του Κόμβου, ελπίζοντας να αξιολογείτε θετικά τόσο την πρωτοβουλία μας να φέρουμε ένα τόσο καίριας σημασίας θέμα προς συζήτηση, όσο και το αποτέλεσμα, αυτής καθαυτής της συζήτησης.

Επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου και φωτογραφίες από την εκδήλωση για την ενημέρωσή σας και για κάθε καλή χρήση.

Ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου, τουλάχιστον ως προς τη διοργάνωση του κλειστού προγεύματος εργασίας, σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στις εργασίες του Κόμβου.

Με εκτίμηση,

Μαρία Λογοθέτη
Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος Κόμβου Κλιματικής Αλλαγής